Traktor Forum Seznam forumov
 Pogosta vprašanja   Išči   Seznam članov   Skupine uporabnikov   Registriraj se   Tvoj profil   Zasebna sporočila   Prijava 




Razpis
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4
 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Traktor Forum Seznam forumov -> Gozdarstvo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  

Avtor

Sporočilo

zetor proxima
Traktor Forum - zvestoba do groba


Pridružen/-a: 10.09. 2006, 19:50
Prispevkov: 1074

PrispevekObjavljeno: 01 Mar 2008 22:56    Naslov sporočila:

Odgovori s citatom


je fotr včer klicov na agencijo,odločbe za razpis za nakup gozdarske meanizacije bodo začel izdajat komej aprila (aprila bodo rekl da jih bodo začel izdajat junija in tako naprej) tako da dvomm da bomo odločbe sploh kdaj dočakal.

Nazaj na vrh

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

marolt
Moderator & Forumovec leta 2009


Pridružen/-a: 29.03. 2006, 13:42
Prispevkov: 2778
Kraj: Bloke

PrispevekObjavljeno: 03 Mar 2008 06:36    Naslov sporočila:

Odgovori s citatom


zetor proxima je napisal/a:
je fotr včer klicov na agencijo,odločbe za razpis za nakup gozdarske meanizacije bodo začel izdajat komej aprila (aprila bodo rekl da jih bodo začel izdajat junija in tako naprej) tako da dvomm da bomo odločbe sploh kdaj dočakal.


Če si vlogo oddal potem morajo nekaj odgovoriti. To je logično. Časovno je sicer vprašanje kdaj (mesec ali dva). Je pa drug vpliv tule bolj pomemben. Predračune smo dobili v mesecu oktobro za nakup razne mehanizacije pa dvomim,da se bo kaj v pol leta pocenilo "beri prej podražilo" in seveda kdo bo kril razliko?
Kmet oziroma investitor. Crying or Very sad
Pa verjetno bo vsak vesel vsakega € tako, da če uspem na razpisu mi je prav vseeno ali dobim € danes ali pa čez pol leta. Razlika je samo ta da v pol leta z enko mehanizacijo obrneš že kar nekaj denarja razen, če ti ne stoji v garaži. In tako smo dvakrat prikrajšani ampak ne bodimo tako črnogledi in glejmo na vse skupaj z lepše plati in upajmo na ugodno rešene vloge.

No kolega mi je pred časnom dejal. Nebo razlike ali dobim ali ne, če dobim se ga napijem od veselja če pa ne pa od žalosti. Nevem že od kje mi je bil ta rek tako poznan verjetno iz časa mojega šolanja.

ŠE TO:
122 - Povečanje gospodarske vrednosti gozdov (razpisana sredstva - 7.295.491 EUR; št. prejetih vlog – 512; zaprošena sredstva - 11.431.703 EUR)
Agencija pošilja pozive za dopolnitev vlog za zaprte razpise kot tudi sprotno poziva v okviru še odprtih razpisov. Izdaja prvih odločb je predvidena po 17. marcu, kar je skladno z Uredbo o ukrepih 1., 3. in 4. osi Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2007 – 2013.



LP Marolt

Nazaj na vrh

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Traktor Forum Seznam forumov -> Gozdarstvo Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4
Stran 4 od 4

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.